Protecția ecosistemelor, asistență tehnică de specialitate și sprijinirea producției

Obiectivele BioDanubiana sunt:

  1. promovarea măsurilor de protecţie a ecosistemelor, de conservare a biodiversităţii, de gospodărire ecologică a terenurilor agricole şi a celorlalte resurse naturale, în scopul evitării efectelor negative asupra mediului şi sănătăţii umane;
  2. asigurarea asistenţei tehnice de specialitate pentru aducerea terenurilor agricole la parametrii productivi şi ecologic naturali;
  3. sprijinirea producţiei de produse calitative, cu o valoare nutritivă mai ridicată;
    creşterea şi educarea unei generaţii cu o viziune sănătoasă asupra mediului înconjurător. 

Asociatia BioDanubiana este o organizatie non-guvernamentala care isi doreste dezvoltarea durabilă a agriculturii şi a spaţiului rural românesc, educarea, informarea şi conştientizarea consumatorilor asupra beneficiilor agriculturii ecologice atât pentru sănătatea umană cât şi pentru sănătatea naturii, prin promovarea consumului de alimente certificate ecologic.

Viziune
Crestem durabil agricultura şi spaţiul rural românesc, educarea, informarea şi conştientizarea consumatorilor asupra beneficiilor agriculturii ecologice atât pentru sănătatea umană cât şi pentru sănătatea naturii, prin promovarea consumului de alimente certificate ecologic.

Misiune
Sustinem dezvoltarea agriculturii organice in Romania prin sprijinirea fermierilor care investesc in tehnici si tehnologii prietenoase cu mediul, care creaza valoare adaugata produselor agro-alimentare si care dezvolta competitivitatea business-urilor lor pe piata romaneasca, europeana si mondiala.

Citește și...

Cele mai recente